Miten sitä otetaan?

Miten sitä otetaan?

Aubagio on suun kautta kerran päivässä otettava tabletti. Sen voi ottaa mihin aikaan päivästä tahansa. Sitä ei tarvitse säilyttää missään erikoisissa olosuhteissa, joten jos olet menossa johonkin, otat vain lääkkeen mukaan. Aubagio on helpointa ottaa veden kanssa, mutta sen voi ottaa ruokailun yhteydessä tai ilman syömistä – voit itse valita.

Ota veden kera

  Jos unohdat ottaa Aubagio-tabletin, älä ota kaksinkertaista annosta korvataksesi unohtuneen annoksen. Jos unohdat ottaa annoksen, kannattaa ottaa seuraava tabletti seuraavan annoksen aikaan ja jatkaa sitten tabletin ottamista kerran päivässä reseptin mukaan.

  Katso nämä käytännölliset vinkit, joiden avulla muistat ottaa tabletin joka päivä.

  Muista keskustella lääkärin kanssa ennen hoidon lopettamista. Näin kuulet lääkityksen eduista ja haitoista ennen kuin teet lopullisen päätöksen.

  Jos sinun on jostakin syystä lopetettava hoito välittömästi, lääkäri saattaa suositella sinulle nopeutettua elimistöstä poistamista, jotta Aubagio saadaan nopeasti pois kehostasi. Lue lisää täältä. Jos sinulla ilmenee huomattavia haittavaikutuksia tai jos haluat tulla raskaaksi, lääkäri saattaa suositella Aubagion nopeutettua poistamista.

  Muista, että hoitohenkilökunta sekä apteekki vastaa kysymyksiisi.

  Lisätietoa: